Сонник Ікона ісуса 😴 наснилася, до чого сниться Ікона ісуса уві сні бачити

Побачити ікону Ісуса Христа – такий сон символізує муки совісті, бажання загладити провину і отримати духовне очищення за скоєне. Захист вищих сил допоможе впоратися з проблемами.

Образ Христа з’являється в сновидінні під час серйозних життєвих негараздів, виступаючи символом віри в краще і власні можливості.

Уміння тлумачити сновидіння – це цінний дар, тому що часом саме уві сні свідомість дає нам найглибші і важливі підказки.

Наснилася Ікона ісуса, але потрібного тлумачення сну немає в сонник?

Наші експерти допоможуть Вам дізнатися до чого сниться Ікона ісуса уві сні, просто напишіть сновидіння в форму нижче і Вам пояснять що означає, якщо уві сні бачили даний символ. Спробуйте!

Вітаю!Сьогодні приснився сон що собі на ланцюжок, яку я ношу на шиї я намагаюся повісити маленьку ікону із зображенням Ісуса, у мене довго не виходить повісити її, але врешті-решт я її вішаю до себе на шию!До чого це?

У великому місті кудись їздила, щось шукала. Зі мною були присутні двоє знайомих хлопців, потім виявилося, що ми їдемо на якусь навчання, при цьому не могли знайти ворота-знайшли, заїхали, збоку бачила красиву ікону з чоловічим обличчям.зустріли нас студенти гостинно. Осторонь викладач доїла корів-бачила молоко

Вітаю! Мені другий день сняться ікони, сьогодні наснилася палаюча ікона Ісуса Христа, але ніби вона загорілася, а потім стала колишньою.

наснилася ікона ісусса христа яка хотіла забрати з собою на небеса але залишила&# 8230;&# 8230;&# 8230;&# 8230;&# 8230; ікона з’явилася раптово на небі))))

мені наснилася ікона божейматері з немовлям у вигляді золотої старовинної монети шеляга вони були розсипані на зеле і їх було багато я їх збирав як розуміти цей сон

стою в спальні і бачу що в кутку на полиці де стоять ікони ікона Ісуса Христа лежить ликом вниз. З почуттям жаху йду поставити ікону, але на растеленой ліжка бачу чорне кошеня.Взяла його в руки і на відстані витягнутої руки дивилася на нього.Почуття страху чи неприязні при цьому не відчувала.Поклала його назад на ліжко і побачила що вже їх двоє йдуть поперек ліжка.З думкою отткуда вони взялися, адже у мене немає кішки, я намагаюся кілька разів включити світло, але безрезультатно.У панічному страху я виходжу з кімнати в хол, гле горить світло і світить різнобарвна гірлянда на ялинці, а за спиною у мене стоїть мій онук.

ЦІКАВО  Поливати квіти у сні: до чого сняться рослини в горщиках і на клумбі, кімнатні та садові

наснилося, що я в якійсь пустелі, в пісках, але багато народу, беремо участь в якихось розкопках. З під піску розкопували, знаходили дрібні і незвичайні фігурки індійських слоників і т.д. І врешті-решт я натрапила на ікону Ісуса Христа. Вона була у відмінному стані, на сучасний лад і на ній була вказана дата 1640год, т.е. дуже стара ікона!

Багато ікон, я розглядаю їх і вибираю одну, на якій зображений Ісус Христос. Вибирав я керуючись зовнішнім виглядом ікони. Раніше я ніколи не бачив такої ікони, його образ був дуже красивим і мужестенним. Вибрав я її зі словами: -Ось ця мені подобається. Але при цьому я не купував ікону, я ніби просто оцінював їх, як якщо б мене запитали, яка з ікон мені подобається найбільше.

я вишиваю бісером Ікону Ісуса, дивилася як красиво грають кольору

наснилася ікона Ісуса Христа я піднімала її з підлоги

Темна кімната, я розумію що це кімната мого будинку, мені не страшно і не радісно (стан рівне, трохи удевлённое) бачу багато ікон, в кінці кімнати кидається в очі одна ікона, ікона Ісуса міроточущая .
p.s. вибачте за помилка, думаю ви зрозуміли суть

я увійшов додому і по серед кімнати стояла малнькая дівчинка я намагався її прогнати не знаю чому вона позлити і потім я почав задавати питання про останні часи потім пройшов до покутя і побачив як іконі Христос виявився з мечем і поцілував його

мені наснилося, що мене і мою подругу поселили в старий занедбаний монастир. в кожній кімнаті монастиря були ікони святих. я завшла в одну з кімнат взяла ікону Божої Матері, розібрала її і витягла маленький коштовний Амен, начебто Діамант . далі моя подруга побачила, що я роблю і побігла в іншу кімнату . взяла ікону Ісуса Христа і витягла звідти теж такий же камінь. ми почали тікати з монастиря. на цьому сон закінчився.

ЦІКАВО  До чого сняться клопи: загальне тлумачення по соннику, що означає тиснути комах в ліжку і на тілі

Сон приснився жахливий і мені взагалі незрозуміло що він може означати. Наснилося що ми з чоловіком будинку але я помічаю що стали пропадати і переставлятися речі в будинку, я йому кажу що у нас вдома відбуватися щось незрозуміле, є якісь злі сили. Він не вірить мені..і тут починається кошмар: двері почали самі відкриватися, все падає і що для мене найжахливіше було, це впали наші весільні ікони і почали горіти сам. Я в шоці, потім обертаюся дивлюся на стіну а там з іншої кімнати ікони і чомусь виявилася ще й бабусина стара ікона (якої у нас немає), важать і гойдаються в різні боки. Я кричу чоловіку що ікони наші горять неси бігом воду (але при цьому він говорить що ми їх заллємо), мені все одно ліжби вони не горіли. І тут біля них з’являється вода і я погасила. Далі я прокинулася. І зараз я взагалі не можу зрозуміти до чого цей сон (

ікона ісуса христа в храмі .велике розп’яття я до нього підійшла і стояла довго розглядала.а ще в цю ж ніч і кілька днів поспіль сниться вода я входжу в неї і починає засмоктувати мене і швидко виходжу звідти.

Я стояв перед іконою Ісус Христа.Про що то просив хрестився і обличчя на іконі змінювалося буд то то обячно то замислене. А після я буд то став толі священиком чи наставником. я був в одязі як ходять священики.

приснився сон що тримаю в руках ікону і читаю молитву Отче наш подивився на ікону в праву сторону а на іконі зображено ісус христа читає в помсти молитву Отче наш. Будь ласка рознесіть сон.

ЦІКАВО  До чого сниться ящірка: значення сну для жінок і чоловіків за сонником, детальна характеристика

Пріснільса сон Віділією уві сні ісус христа і божа мати вона рукою указавала на ісус і сказала що він мій небесний покравітел а вона мій земний покравітел як це зрозуміти.Допоможіть розтлумачити

Доброго дня!Мені уві сні приснилася дівчинка років 10, буд то вона нападала на мою дочку і була дуже сильною, я намагалася зупинити не заподіявши шкоди, але не виходила, довелося сильно побити дівчинку, коли дитина втратив свідомість я взяла Її на руки поклавши Її голову на плече собі і стала заколисувати і дуже сильно переживати за стан дитини.І тут через стелю спустився білий яскраве світло але він не засліплювало, і хто то простягнув мені ікону в руки, обличчя не були видно на іконі так як вона яскраво світилася, після того як я її взяла дівчинка на руках стала одужувати і зменшуватися в віці і мені так стало легко на душі.

Я дивлюся в дзеркало моє обличчя лущиться і були прищі, у мене була паніка, але потім я обертаюся щоб знову подивитися в заркало, а там висить ікона.

добрий ранок! Приснився старий будинок, сімейна вечеря, навпаки велика ікона, і свічка, і раптом ікона оживає, з’являються руки і починає їсти хліб. спасибі

Сон я з дітьми мені мама просить поставити воду перед іконою Ісуса Христа і я боюся зайти але заходжу і ставлю і перекрестіваюсь До чого це

Мені наснилося кагбуд то мої двері в квартирі хочуть зламати я заходжу в квартиру а там велика кросівая ікона Ісуса Христа в залотой оправі.в результаті уві сні мені довелося викликати майстра і змінити замки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code

Back to top